Concert de Gospel a benefici de la Fundació

El proper dissabte 17 de desembre a les 20 del vespre, la coral Sedeta Gospel Singers ens oferirà un concert benèfic a la Parròquia de Santa Mònica. El que es recolli ambla venda d'entrades es destinarà als projectes d'itervenció que la nostra Fundació realitza al barri del Raval amb infants, adolescents, joves i famílies.

La coral Sedeta Gospel Singers neix la tardor de 2007 amb cantaires formats en diversos tallers de gospel dirigits per l'Anna Ruggiero, ballarina i cantant formada a Boston. Des d’aleshores, l’Anna els dirigeix empesa per l’entusiasme d’alguns cantaires.

Es defineixen com “una coral eclèctica i divertida, que fa gaudir el públic als concerts perquè ens ho passem bé fent el que fem i amb qui ho fem. Una coral alegre i amiga, que dedica els assajos i els concerts a créixer musicalment i com a persones, perquè quan pugem a l'escenari, els problemes i les preocupacions queden enrere. Això és el què volem transmetre cantant, això és el què el públic nota, això és el Gospel!”

Assagen la sala d'Actes del Centre Cívic La Sedeta, i allà els podreu trobar cantant gospel, un gènere musical nascut a la dècada del 1930 que combina la lírica del cristianisme amb una melodia i un ritme pròxims als del blues i el jazz.

El gospel actual, però, es desenvolupa en un escenari urbà i incorpora les tradicions musicals de les cerimònies del camp d'inicis del s. XIX, utilitzant formes de cançons tradicionals i melodies populars.

El Repertori de la Sedeta Gospel Singers inclou peces com Swing Low, Sweet Chariot, Free at Last, Amazing Grace, Down by the Riverside, Rock my Soul, Ev'ry Time I Feel the Spirit, Nesta Rua, Sylvie, Climbin'Up the Mountain, Si Ya Hamba, Malaika, I Got a Robe, Wade in the water, Somebody's Callin' my Name, Mary's Boy Child, Summertime, Good News, Let the Sunshine in, Free at Last, Aquarius... podeu veure tot el seu repertori, que inclou més de 30 cançons, al seu web.

Podeu escoltar una petita mostra del que canten des d'aquí.

Algunes imatges de la coral

Concert de Gospel a benefici de la Fundació
Concert de Gospel a benefici de la Fundació
Concert de Gospel a benefici de la Fundació
Concert de Gospel a benefici de la Fundació
Concert de Gospel a benefici de la Fundació