Treball Social
Fundació Gavina
19 de març: Dia mundial del Treball Social

Compartir

FacebookTwitterLinkedin

A Gavina, la feina del les nostres educadores i treballadores socials és fonamental: la seva rebuda a les famílies i als infants vulnerables, la detecció de necessitats, la resposta oportuna i adequada i la creació de vincles marquen la seva tasca quotidiana.

Acompanyem a les nenes, nens, adolescents, joves i les seves famílies en les diferents etapes del cicle vital, rescatant les potencialitats i activant els recursos personals per fer front a les dificultats socials i educatives, sempre donant visibilitat a les desigualtats i al treball en xarxa amb serveis socials.

Aquest dia commemorem el compromís, la contribució i la tasca dels nostres professionals com a coneixedors de primera mà de la realitat social, líders del canvi i de la intervenció social, i impulsors de la lluita i la garantia de els drets socials de la ciutadania del barri del Raval.

Treballadores socials de la Fundació Gavina

Más noticias

Volem estar en contacte

Queremos estar en contacto

Responsable del tractament. FUNDACIO CENTRE OBERT JOAN SALVADOR GAVINA amb domicili a c/ Nou de la Rambla nº 39, Ciutat Vella, 08001 Barcelona. Finalitat del tractament. Atendre la seva sol·licitud. Drets: Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament, portabilitat de les dades i revocació dirigint-vos per escrit a l’adreça del responsable. Més informació sobre la política de protecció de dades: https://www.fgavina.org/politica-de-privacitat

CAPTCHA
3 + 6 =
Resuelva este simple problema matemático y escriba la solución; por ejemplo: Para 1+3, escriba 4.
Esta pregunta es para comprobar si usted es un visitante humano y prevenir envíos de spam automatizado.