Frisbee amb valors
Aconsegueix el teu frsibee amb valors

Compartir

FacebookTwitterLinkedin

La campanya d’estiu està centrada amb el projecte d’Espai Jove de la Fundació Gavina: “Frisbee amb Valors”, com un estabilitzador de vol en la projecció de vida dels joves. Un joc vinculat a la platja i l’estiu, on es juga en equip i es crea xarxa, aportant valors com la competència sana, el respecte entre jugadors, l’empatia i l’esperit de cada partit.

El missatge “donar impuls i volar” ressona amb el propòsit de Fundació Gavina en promoure la inclusió social i la igualtat d’oportunitats d’infants, adolescents, joves i les seves famílies del Raval. Transmet la idea d’apoderament, autonomia i construcció d’un futur millor, i crida la comunitat a unir-se en suport d’aquesta causa tan important.

L’estiu és un moment en què la rutina del curs escolar es trenca i on, per tant,  les desigualtats es poden fer més evidents i per aquest motiu, els joves de Gavina han dissenyat un frisbee (que es pot adquirir amb un donatiu de 10€) i que els permetrà aaccedir al lleure educatiu aquest estiu i continuar volant cap a un futur ple d'oportunitats.

Com puc aconseguir el frisbee amb valors?

Amb una aportació de 10€ / unitat pots adquirir el teu frisbee amb valors. Escull el color i escriu-nos un email a comunicacio@fgavina.org o truca'ns al 934 426 683.

Número de compte: ES78 2100 3063 9222 0004 9350

Aquesta aportació permetrà que els joves de la Fundació Gavina puguin continuar gaudint d’un futur ple d’oportunitats. Amb el vostre suport seguim fent prevenció i obrint nous horitzons. Acompanyem als infants, joves i les seves famílies en el seu itinerari vital i treballem per construir una societat més justa, solidària i inclusiva en la qual cada persona pugui desenvolupar el seu projecte de vida.

Frsibee amb valors

Más noticias

Volem estar en contacte

Queremos estar en contacto

Responsable del tractament. FUNDACIO CENTRE OBERT JOAN SALVADOR GAVINA amb domicili a c/ Nou de la Rambla nº 39, Ciutat Vella, 08001 Barcelona. Finalitat del tractament. Atendre la seva sol·licitud. Drets: Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament, portabilitat de les dades i revocació dirigint-vos per escrit a l’adreça del responsable. Més informació sobre la política de protecció de dades: https://www.fgavina.org/politica-de-privacitat

CAPTCHA
14 + 0 =
Resuelva este simple problema matemático y escriba la solución; por ejemplo: Para 1+3, escriba 4.
Esta pregunta es para comprobar si usted es un visitante humano y prevenir envíos de spam automatizado.