Fer un donatiu

Els projectes i somnis del Gavina tenen força per a créixer per la il·lusió i l’empenta de totes i tots. La il·lusió la posa el voluntariat donant un cop de mà; l’empenta la posa l'equip que proporcionen als infants, adolescents i joves el recolzament per créixer; i totes dues coses les poseu totes les persones, entitats i empreses que us vinculeu a la Fundació per fer que els seus somnis es vagin fent realitat.

Amb la teva complicitat i aportació podrem oferir oportunitats de futur i proporcionar la cobertura de necessitats immediates:

  • Amb 200 € un jove podrà continuar estudiant.
  • Amb 60 € un infant podrà aprendre a nedar.
  • Amb 130 € un infant podrà participar 5 dies al casal d’estiu.
  • Amb 200 € un infant podrà marxar 5 dies de colònies.
  • Amb 300 € un infant podrà passar 3 dies de respir amb la seva família a El Caliu  (Planoles) 

Algunes entitats i empreses ja ens donen suport i ens ajuden a formar una xarxa d’amics i amigues cada cop més gran. Els vols conèixer?

Pots fer un donatiu de diverses maneres:

  • Omplint aquesta butlleta i enviant-la a la nostra seu, a Barcelona, al carrer Nou de la Rambla, 39-41, baixos.
  • Fer un ingrés o una transferència* al número de compte de “la Caixa”: ES78 – 2100 – 3063 – 92 – 2200049350.
  • Fer-nos un donatiu a través de PayPal.

*Si feu un donatiu de més de 100 €, heu de fer constar el nom i NIF de la persona donant.

 


En compliment de la Llei Orgànica de Protecció de Dades de 13 de desembre de 1999, els informem que les dades personals que figuren a la present butlleta quedaran incorporades als fitxers de la Fundació Joan Salvador Gavina, amb la finalitat per a la que se’ns ha facilitat, autoritzant-nos a enviar-li comunicacions de les activitats dutes a terme per la nostra Fundació que puguin ser d’interès. Vostè podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-se per escrit a la Fundació Joan Salvador Gavina, amb domicili al carrer Nou de la Rambla 39-41, 08001 Barcelona.

FacebookTwitterLinkedin