"Masia Solidària". Una iniciativa positiva de la Fundació Barça, La Masia i la Fundació Gavina.

Compartir

FacebookTwitterLinkedin

L'any 2017 neix el projecte "Masia solidària", una iniciativa entre La Masia i la Fundació Barça que busca que els/les esportistes més joves del Barça adquireixin una sensibilitat social que els ajudi a construir un món més igualitari i inclusiu i que els infants del Gavina, i altres infants i adults d'entitats socials, eixamplin mires coneixent realitats i contextos molt diferents als seus.

El curs 2019-20 el projecte ha comptat, prèviament a la pandèmia, amb activitats presencials tant a les instal·lacions del Barça, com a la seu del Centre Obert. En moments de confinament, per la pandèmia, el programa ha ofert activitats virtuals amb un total de 268 participants.

La valoració del projecte ha estat molt positiva per part dels entrenadors, dels esportistes i també per part dels nostres infants i educadors/es.

Ens quedem amb un dels testimonis dels esportistes de "La Masia" després de participar en el programa: "Sóc molt afortunat de tenir aquesta vida. Aquests nens et miren i malgrat el seu dolor, sempre somriuen". Kiku 

"Masia Solidària".

Más noticias

Volem estar en contacte

Queremos estar en contacto

8 + 1 =
Resuelva este simple problema matemático y escriba la solución; por ejemplo: Para 1+3, escriba 4.