La Doctora Ripoll obre la porta del Gavina al món sanitari

Compartir

FacebookTwitterLinkedin

El Consorci Sanitari Integral, entitat pública de la Generalitat de Catalunya amb un compromís amb les persones i la societat. Una d'aquestes iniciatives és el TEAMING CSI. En l'edició d'enguany ha donat com a guanyador el projecte “Aprendre a aprendre” de la Fundació Joan Salvador Gavina. Un projecte de suport psicopedagògic adreçat als infants i adolescents que atenem.

Hem fet una entrevista a la Ruth Ripoll, metgessa que ha presentat el projecte del Gavina al TEAMING CSI 2021.

1.- Què és i quan va néixer el projecte Teaming del Consorci Sanitari Integral?. L’any 2009, un grup de professionals del Consorci Sanitari Integral van posar en marxa el Teaming CSI. Aquesta iniciativa és un projecte solidari que dóna suport mitjançant microdonacions voluntàries a determinats projectes de cooperació.

 El teaming consisteix en l’aportació a través del descompte d’un euro (o altra quantitat que decideixis) de la nòmina cada mes i que es destina a finançar dos projectes solidaris a l’any. Els mateixos participants en el Teaming CSI proposen els projectes solidaris, que després tots els membres votaran per ser escollits.

 2.- Quina raó et va moure a presentar el projecte de la Fundació Gavina al Teaming CSI 2021?. Crec que és la manera de poder posar un granet de sorra des de la feina per ajudar a la Fundació a poder desenvolupar els seus projectes i també d’aquesta manera fer-la més visible.

3.- En moment de pandèmia, creus que hi ha hagut un augment de la solidaritat cap a els col·lectius vulnerables? La pandèmia ha fet q tothom passés a ser més vulnerable i conscient també dels col.lectius més desafavorits. De totes maneres, el confinament penso que ha perjudicat als qui es mobilitzen per ajudar, i ha costat més als col·lectius vulnerables d’ésser mes visibles.

 4.- La situació d'estrès que esteu vivint els sanitaris creus que ha fet perillar, en algun moment, projectes solidaris com els del Teaming CSI? Penso que el projecte de Teaming com a tal no té motius de perillar, doncs en realitat les persones fan aportacions i sou vosaltres qui feu que els projectes de la Fundació es portin a terme. Una altra cosa seria el pensar com motivar a qui no participa en el projecte Teaming i així augmentar l’aportació.

La Doctora Ripoll obre la porta del Gavina al món sanitari

Más noticias

Volem estar en contacte

Queremos estar en contacto

16 + 3 =
Resuelva este simple problema matemático y escriba la solución; por ejemplo: Para 1+3, escriba 4.