Solidaritat a St. Paul's School a favor de Gavina! 🧩

Compartir

FacebookTwitterLinkedin
22/06/2022

Aquest any l’equip de Comunicació, acompanyat pel coordinador del Projecte Premonitors, hem anat a l’escola St. Paul’s School per a gaudir de la seva festa de cloenda del curs.


Com sempre, quan es tracta de les escoles (tan amigues des de sempre de Gavina) sentim una emoció molt gran al veure tots aquells nois i noies venent pastissos i entrepans preparats des de les seves cases; sabons i saboneres...Tot per tal de recollir diners i recolzar la nostra campanya d’estiu i fer possible que els infants del Raval, que atén la Fundació Gavina, puguin gaudir d’un estiu inoblidable participant al casal i a les colònies! 

Gràcies, a tots i totes! Gràcies a la Directora Patricia Carranza i a la Cap de Community Service de l’Escola, Glòria López-Barrena per obrir-nos les portes d’un lloc tan solidari i compromès com és la vostra escola!

Aquesta any, des de Gavina hem portat la bossa d’estiu dissenyada especialment per nois i noies del grup @adolescentsijovesgavina, i que també ens ha servit com a excusa per establir relacions de col·laboració amb les famílies de St. Paul’s School. Un milió de gràcies @stpaulsbcn ! Una gran festa! 

#FundacioGavina #CanviaLHoritzo #PuzleGavina

St Paul's School 1
St Paul's School 2

Más noticias

Volem estar en contacte

Queremos estar en contacto

CAPTCHA
13 + 7 =
Resuelva este simple problema matemático y escriba la solución; por ejemplo: Para 1+3, escriba 4.
Esta pregunta es para comprobar si usted es un visitante humano y prevenir envíos de spam automatizado.