El grup dels Mitjans gaudeix de les colònies al Pirineu! ☀️🌿

Compartir

FacebookTwitterLinkedin
15/07/2022

El grup dels Mitjans (8 a 12 anys) ha gaudit d’uns magnífics dies de colònies a Planoles!

Avui, el grup dels Mitjans retorna a Barcelona després de viure una intensa setmana. Tornen carregats d’aventures viscudes i d’històries per explicar: han fet excursions al bosc i han visitat els Gorgs de Campdevànol, s’han banyat a la piscina i al riu, han fet un concurs de dolços, han participat als jocs de nit i a totes les altres activitats que l’equip els ha preparat... En definitiva, han pogut divertir-se amb els seus amics i amigues en un entorn verd i natural als Pirineus!

Gràcies a tots i totes els que heu fet i feu possible que aquests nois i noies del Raval puguin ampliar el seu horitzó i gaudir de cinc dies de colònies en contacte amb la natura!

Podeu fer el vostre donatiu entrant a l'apartat "Vull donar!" del nostre web i ajudar-los col·locant una peça!


#FundacioGavina #CanviaLHoritzo #PuzleGavina

Colònies Mitjans 3
Colònies Mitjans 4
Colònies Mitjans 5
Colònies Mitjans 6
Colònies Mitjans 7

Más noticias

Volem estar en contacte

Queremos estar en contacto

Responsable del tractament. FUNDACIO CENTRE OBERT JOAN SALVADOR GAVINA amb domicili a c/ Nou de la Rambla nº 39, Ciutat Vella, 08001 Barcelona. Finalitat del tractament. Atendre la seva sol·licitud. Drets: Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament, portabilitat de les dades i revocació dirigint-vos per escrit a l’adreça del responsable. Més informació sobre la política de protecció de dades: https://www.fgavina.org/politica-de-privacitat

CAPTCHA
9 + 1 =
Resuelva este simple problema matemático y escriba la solución; por ejemplo: Para 1+3, escriba 4.
Esta pregunta es para comprobar si usted es un visitante humano y prevenir envíos de spam automatizado.