El grup dels Mitjans d'Adolescents de la Fundació Gavina marxa de colònies! ☀️

Compartir

FacebookTwitterLinkedin
19/07/2022

Tercera setmana de colònies i aquesta vegada són el grup dels Adolescents (12 a 16 anys)!

Són els veterans de la casa i ja porten anys pujant als Pirineus, molts d’ells i elles fins i tot des dels 4 anys. Per al grup d’Adolescents ja és habitual i coneguda la casa de colònies de Planoles i el seu entorn. També es coneixen molt entre ells i als educadors i educadores que els acompanyen. Ja fa anys que visiten el riu, fan excursions, juguen a la pista del poble... Però mai no perden la il·lusió i les ganes de viure de nou les colònies d’estiu amb els seus companys i companyes.

Són, segurament, els que més han patit la pandèmia, per això, des de fa un parell d’anys pugen 7 dies de colònies, més dies que els altres grups... I en aquests 7 dies, es diverteixen i segueixen les propostes dels seus educadors i educadores: piscina, visita als Gorgs de Campdevànol (si les restriccions per perill d’incendi ho permeten), excursions a la muntanya i una activitat de làser-tag. La festa i la diversió estan assegurades!

🧩 Gràcies a tots i totes els que heu fet i feu possible que aquests nois i noies del Raval puguin ampliar el seu horitzó i gaudir de set dies de colònies en contacte amb la natura!🌿

Podeu fer el vostre donatiu entrant a l'apartat "Vull donar!" del nostre web i ajudar-los col·locant una peça.

#FundacioGavina #CanviaLHoritzo #PuzleGavina

Colònies Adolescents 1
Colònies Adolescents 2
Colònies Adolescents 3

Más noticias

Volem estar en contacte

Queremos estar en contacto

CAPTCHA
9 + 3 =
Resuelva este simple problema matemático y escriba la solución; por ejemplo: Para 1+3, escriba 4.
Esta pregunta es para comprobar si usted es un visitante humano y prevenir envíos de spam automatizado.