Esport, valors i solidaritat!

Compartir

FacebookTwitterLinkedin

25/02/2023


En un entorn inigualable, al costat de la platja, al Masnou, ahir al vespre, en Dani Amatriain, ex pilot professional de motos, i quatre pilots més, van presentar l’equip que participarà a les 3H Curses Clàssiques de Resistència, que comencen el proper dissabte 4 de març, amb una cursa al circuit Ricardo Tormo, de València.

L’equip Eurogaza-Fundació Gavina ha nascut com a un projecte esportiu amb valors i amb un transfons solidari a favor dels infants del Raval que atén la nostra Fundació. Gràcies, Dani, Luisito Albero, Xavi Arenas i Juan Cano!

@amatriain_dani
@campereurogaza
@24h_classiques

#FundacioGavina

Esport, valors i solidaritat 1
Esport, valors i solidaritat 2

Más noticias

Volem estar en contacte

Queremos estar en contacto

Responsable del tractament. FUNDACIO CENTRE OBERT JOAN SALVADOR GAVINA amb domicili a c/ Nou de la Rambla nº 39, Ciutat Vella, 08001 Barcelona. Finalitat del tractament. Atendre la seva sol·licitud. Drets: Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament, portabilitat de les dades i revocació dirigint-vos per escrit a l’adreça del responsable. Més informació sobre la política de protecció de dades: https://www.fgavina.org/politica-de-privacitat

CAPTCHA
1 + 0 =
Resuelva este simple problema matemático y escriba la solución; por ejemplo: Para 1+3, escriba 4.
Esta pregunta es para comprobar si usted es un visitante humano y prevenir envíos de spam automatizado.