colònies d'estiu
casals d'estiu
⭐️ Colònies i casals d'estiu

Compartir

FacebookTwitterLinkedin

Des dels més petits fins als nois i noies del grup de joves ja hem pujat a la casa de Planoles a fer uns dies de colònies. Com cada any hem gaudit de la natura, del riu i la piscina. Hem jugat, rigut i viscut noves aventures amb els companys i companyes de la Fundació Gavina. 

És molt important portar als infants de colònies d'estiu a la muntanya, perquè puguin escapar del bullici de la ciutat i gaudir de la bellesa de la natura.

A més de les colònies, també oferim el casal d’estiu, que sempre ens sorprèn amb activitats divertides. La setmana passada vam anar al parc d’atraccions del Tibidabo. També hem anat a la piscina de Montmeló, hem fet un taller de música al Centre de música i escena del Raval (Xamfrà), visitat el museu de les matemàtiques, Cosmocaixa PIXAR, Museu etnològic, Illa fantasia, Piscina Can Dragó, Observatori Fabra, Parc Can Batlló, CaixaForum, Parc de la Creueta del Coll i moltes més activitats que pots descobrir seguint-nos a l’Instagram.

Moltes gràcies a totes aquelles persones que ho heu fet possible.

Infants de la Fundació Gavina al casal d'estiu

Más noticias

Volem estar en contacte

Queremos estar en contacto

Responsable del tractament. FUNDACIO CENTRE OBERT JOAN SALVADOR GAVINA amb domicili a c/ Nou de la Rambla nº 39, Ciutat Vella, 08001 Barcelona. Finalitat del tractament. Atendre la seva sol·licitud. Drets: Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament, portabilitat de les dades i revocació dirigint-vos per escrit a l’adreça del responsable. Més informació sobre la política de protecció de dades: https://www.fgavina.org/politica-de-privacitat

CAPTCHA
2 + 1 =
Resuelva este simple problema matemático y escriba la solución; por ejemplo: Para 1+3, escriba 4.
Esta pregunta es para comprobar si usted es un visitante humano y prevenir envíos de spam automatizado.