Reis mags
Generositat
Aix铆 es fa la m脿gia
nadal
馃憫馃憫馃憫 Els Reis Mags al Gavina

Compartir

FacebookTwitterLinkedin

馃専Una imatge val m茅s que mil paraules, i aquestes fotografies capturen moments inoblidables de la tarda del 8 de gener, quan els infants van rebre els Reis Mags a la Fundaci贸 Gavina. 脡s dif铆cil expressar amb paraules la m脿gia que vam experimentar en aquesta ocasi贸 tan especial. Els somriures i els ulls brillants dels infants mentre obrien els seus regals ens recorden la veritable alegria que aporta la generositat i l'amor durant les festes.

Aquesta experi猫ncia va ser possible gr脿cies a vosaltres, i als vostres gestos de solidaritat i suport a la nostra campanya "Aix铆 es fa la m脿gia". La vostra participaci贸 va fer que els somnis dels infants es fessin realitat, i aix貌 no t茅 preu.

Els Reis Mags van ser els herois d'aquesta jornada, portant il路lusi贸 i felicitat. 脡s un record que durar脿 tota la vida i una prova que petits gestos poden tenir un impacte immens.

Gr脿cies per formar part d'aquesta hist貌ria. 馃巵馃尃

#Aix铆EsFaLaM脿gia #NadalSolidari #Gratitud #Generositat #FesLaDifer猫ncia

Fotografia infants amb els reis Mags
Infants Gavina obrint els regals dels reis mags

M谩s noticias

Volem estar en contacte

Queremos estar en contacto

Responsable del tractament. FUNDACIO CENTRE OBERT JOAN SALVADOR GAVINA amb domicili a c/ Nou de la Rambla n潞 39, Ciutat Vella, 08001 Barcelona. Finalitat del tractament. Atendre la seva sol路licitud. Drets: Podeu exercir els drets d鈥檃cc茅s, rectificaci贸, supressi贸, oposici贸, limitaci贸 del tractament, portabilitat de les dades i revocaci贸 dirigint-vos per escrit a l鈥檃dre莽a del responsable. M茅s informaci贸 sobre la pol铆tica de protecci贸 de dades: https://www.fgavina.org/politica-de-privacitat

CAPTCHA
7 + 5 =
Resuelva este simple problema matem谩tico y escriba la soluci贸n; por ejemplo: Para 1+3, escriba 4.
Esta pregunta es para comprobar si usted es un visitante humano y prevenir env铆os de spam automatizado.