Diada de Sant Jordi a la Fundació Gavina
Els Gavines hem celebrat una Diada de Sant Jordi solidària

Compartir

FacebookTwitterLinkedin

A la Fundació Gavina hem viscut, un any més, una Diada de Sant Jordi solidària i carregada de valors.

Des del mes de febrer, els adolescents i joves de Gavina es van involucrar en la preparació d'aquest dia tan especial, dissenyant dracs i preparant embolcalls per a les roses. Durant tot el dia de Sant Jordi també ens van donar suport, atenent a les persones que s'apropaven a la nostra parada de la Rambla del Raval.

Amb els diners obtinguts amb la venda de roses, els joves de Gavina podran realitzar aquest estiu diferents activitats relacionades amb el lleure. Per aquest motiu, van viure aquesta Diada amb tant d'esforç, compromís, il·lusió i dedicació.

Donem les gràcies a totes les persones que van visitar la nostra parada i a les que van comprar un llibre o una rosa. Amb la col·laboració de totes i tots, podem continuar lluitant per la igualtat d'oportunitats d'infants, adolescents, joves i les seves famílies del Raval en situaciói de vulnerabilitat.

A més, desde la Fundació Gavina hem dissenyat un punt del llibre perquè les persones que ho destigin, puguin posar el punt solidari als llibres que han rebut o comprat durant la Diada de Sant Jordi.

Accedeix aquí si vols ampliar la infromació sobre el punt solidari!

Diada de Sant Jordi a la Fundació Gavina

Más noticias

Volem estar en contacte

Queremos estar en contacto

Responsable del tractament. FUNDACIO CENTRE OBERT JOAN SALVADOR GAVINA amb domicili a c/ Nou de la Rambla nº 39, Ciutat Vella, 08001 Barcelona. Finalitat del tractament. Atendre la seva sol·licitud. Drets: Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament, portabilitat de les dades i revocació dirigint-vos per escrit a l’adreça del responsable. Més informació sobre la política de protecció de dades: https://www.fgavina.org/politica-de-privacitat

CAPTCHA
9 + 7 =
Resuelva este simple problema matemático y escriba la solución; por ejemplo: Para 1+3, escriba 4.
Esta pregunta es para comprobar si usted es un visitante humano y prevenir envíos de spam automatizado.