Informe pisa 2022
suport educatiu
Reduïm l’escletxa en l’equitat educativa

Compartir

FacebookTwitterLinkedin

El darrer informe sobre el nivell educatiu, (prova PISA 2022), fa saltar les alarmes a Catalunya en comprovar que els/les alumnes catalans/es treuen els pitjors resultats de la història.

Si llegim l’informe en clau d’equitat educativa es desprèn que els/les alumnes amb menys recursos tenen fins a sis vegades més probabilitats de repetir curs que els seus companys/es amb un major nivell socioeconòmic. Save the Children ha publicat un estudi, en col·laboració amb Esade en el qual adverteixen sobre com les desigualtats afecten l’aprenentatge.

A la Fundació Gavina ens unim al repte de disminuir les diferències en el rendiment i els resultats entre els/les alumnes socioeconòmicament més desfavorits/des. Ho fem a través del suport educatiu als infants, adolescents i joves que acompanyem, per tal que els més menuts adquireixin els aprenentatges bàsics, els més grans continuïn els estudis postobligatoris i les famílies rebin l’orientació i acompanyament per involucrar-se en l’educació dels seus fills i filles.

Reforç educatiu

Más noticias

Volem estar en contacte

Queremos estar en contacto

Responsable del tractament. FUNDACIO CENTRE OBERT JOAN SALVADOR GAVINA amb domicili a c/ Nou de la Rambla nº 39, Ciutat Vella, 08001 Barcelona. Finalitat del tractament. Atendre la seva sol·licitud. Drets: Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament, portabilitat de les dades i revocació dirigint-vos per escrit a l’adreça del responsable. Més informació sobre la política de protecció de dades: https://www.fgavina.org/politica-de-privacitat

CAPTCHA
3 + 4 =
Resuelva este simple problema matemático y escriba la solución; por ejemplo: Para 1+3, escriba 4.
Esta pregunta es para comprobar si usted es un visitante humano y prevenir envíos de spam automatizado.