🎂 43 anys de compromís social amb la infància del Raval ✨

Compartir

FacebookTwitterLinkedin
19/12/2022

Just un dia com avui fa 43 anys, la Conxita Mata, acompanyada de bons amics i amigues -totes persones voluntàries- van obrir un pis per acollir els infants sense escolaritzar que passaven la seva vida al carrer: van començar esmorzant, dinant, sopant, dutxant-se i aprenent a llegir i escriure. A partir d'aquesta petita però forta llavor, va néixer la Fundació Gavina.

Avui després de 43 anys continuem treballant pels drets dels infants i amb el compromís de garantir que tindran les mateixes oportunitats de futur que els altres infants 🧩

Gràcies a totes i cadascuna de les persones que en algun moment han format part de la història de Gavina, i han fet possible que aquest projecte volés tan alt i tan lluny com somiava el protagonista del llibre Joan Salvador Gavina.

#FundacioGavina #43anys #PuzleGavina

43 anys 1
43 anys 2
43 anys 3
43 anys 4
43 anys 5
43 anys 6
43 anys 7
43 anys 8

Més notícies

Volem estar en contacte

Volem estar en contacte

Responsable del tractament. FUNDACIO CENTRE OBERT JOAN SALVADOR GAVINA amb domicili a c/ Nou de la Rambla nº 39, Ciutat Vella, 08001 Barcelona. Finalitat del tractament. Atendre la seva sol·licitud. Drets: Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament, portabilitat de les dades i revocació dirigint-vos per escrit a l’adreça del responsable. Més informació sobre la política de protecció de dades: https://www.fgavina.org/politica-de-privacitat

CAPTCHA
1 + 1 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.