8 de Març. Juntes completem el puzle ♀ 💜

Compartir

FacebookTwitterLinkedin
08/03/2022

A la Fundació, on treballem des de fa 42 anys per la igualtat d’oportunitats, creiem fermament en els drets de les dones: dret a una vida digna, a una feina en condicions, a trencar el sostre de vidre i el terra enganxós que ens ha mantingut en una posició de desigualtat històrica.

A Gavina estem compromeses amb els canvis socials i contra les discriminacions de qualsevol tipus, per això dia a dia, a través dels nostres projectes, treballem per tal d’empoderar a les nenes i noies que hi participen, i també a les seves mares. Estem convençudes que només a través de l’empoderament femení avançarem en el camí cap a la igualtat d’oportunitats.

Aquest missatge va adreçat a totes les dones: mares, filles, germanes, companyes, dones cuidadores..., perquè totes elles són una peça essencial del puzle que estem construint a la Fundació Gavina, i perquè les dones són una part fonamental del puzle que s’ha de construir a escala planetària en termes d’igualtat.

A totes les dones valentes, a totes les dones Gavina, i a tots els homes que ens acompanyen en aquest camí, us animem a continuar endavant per aconseguir els nostres somnis i els nostres drets, tal i com tantes dones i homes ho han fet al llarg de la historia.

Com diu el nostre lema d’avui 8M, a Gavina creiem en la igualtat i en el valor de les persones per sobre del seu sexe, gènere o condició...

Feliç Dia Internacional de la Dona!

#8M #DiaInternacionalDeLaDona #FundacioGavina #PuzleGavina

8M

Més notícies

Volem estar en contacte

Volem estar en contacte

Responsable del tractament. FUNDACIO CENTRE OBERT JOAN SALVADOR GAVINA amb domicili a c/ Nou de la Rambla nº 39, Ciutat Vella, 08001 Barcelona. Finalitat del tractament. Atendre la seva sol·licitud. Drets: Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament, portabilitat de les dades i revocació dirigint-vos per escrit a l’adreça del responsable. Més informació sobre la política de protecció de dades: https://www.fgavina.org/politica-de-privacitat

CAPTCHA
8 + 10 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.