Campanya d'estiu: I tu, què faràs aquest estiu?

Compartir

FacebookTwitterLinkedin

Ja arriba l'estiu i amb ell el sol, les vacances i les ganes d'esbarjo... Al Gavina fa setmanes que estem preparant les activitats per als més menuts i també per als més grans i les seves famílies. I... què volen fer els infants del Gavina. Escolteu-los aquí.

Com cada any, més d'un centenar de nenes i nens exerciran el seu dret al lleure i gaudiran d'uns merescuts dies de respir i descans participant en activitats urbanes a Barcelona (visites culturals, tallers, dinàmiques i jocs, platja, piscina) i també deixaran la ciutat per trobar-se amb la natura al municipi de Planoles (Ripollès). Allà podran fer excursions, banyar-se al riu, contemplar els estels i conviure amb els companys i companyes i també amb els seus familiars més propers. 

Els infants i adolescents volen tenir un estiu de colors i que aquesta vivència els hi aparegui en els seus millors somnis.

Volem que ens ajudis a fer-ho possible. Col·labora!

 

Campanya d'estiu: I tu, què faràs aquest estiu?

Més notícies

Volem estar en contacte

Volem estar en contacte

Responsable del tractament. FUNDACIO CENTRE OBERT JOAN SALVADOR GAVINA amb domicili a c/ Nou de la Rambla nº 39, Ciutat Vella, 08001 Barcelona. Finalitat del tractament. Atendre la seva sol·licitud. Drets: Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament, portabilitat de les dades i revocació dirigint-vos per escrit a l’adreça del responsable. Més informació sobre la política de protecció de dades: https://www.fgavina.org/politica-de-privacitat

CAPTCHA
8 + 11 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.