Crònica en temps de confinament. 4a SETMANA

Compartir

FacebookTwitterLinkedin

Volem explicar-vos la crònica de les accions que estem duent a terme:

Seguiment de prop

Seguim contactant amb les famílies, infants i joves per telèfon o videotrucada per detectar necessitats, escoltar com estant i informar-les sobre dubtes i pors en relació a temes d'habitatge, pagament factures, salut, convivència amb fills/es, atenció psicòlogica...

Necessitats bàsiques  

La Generalitat de Catalunya acorda garantir l'ajut de berenar als infants del Gavina usuaris del serveis d’ intervenció socioeducativa i fem arribar les targetes moneder  a les famílies per import de 2€/infant/dia

Educació

Parlem i ens coordinem amb instituts i escoles sobre les tasques escolars dels infants i joves. Fem seguiment dels nois i noies i els oferim reforç escolar per videotrucada.

Ens preocupen les consequències del tancament escolar dels nostres infats i joves.

Accés digital

Recollim informació sobre l’escletxa digital de famílies del Gavina, denunciem les desigualtats educatives que provoca i fem accions per intentar pal·liar-la sol·licitant tablets a la Fundació La Caixa i a Telefònica. Continua havent-hi moltes famílies que no tenen accés a internet.

Creem eines d'interrelació virtual

Creem continguts i posem a l'abast plataformes per realizar activitats (creatives, d'esport..) a distància  adreçades a les persones ateses. El voluntariat ens ajuda creant contingut. 

Estiu 2020

Estem treballant per a oferir un estiu  als infants, joves i famílies amb una gran oferta d'activitats que ajudi a pal·liar la llarga situació de confinament.

Volem seguir a prop del nostres col·laboradors/es.

Publiquem una nova càpsula comunicativa adreçada als nostres amics i amigues.

 

 

 

 

 

 

Crònica des del confinament. 4a setmana

Més notícies

Volem estar en contacte

Volem estar en contacte

6 + 11 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.