Dia Mundial del Treball Social: no deixar ningú enrere!

Compartir

FacebookTwitterLinkedin
15/03/2022

Amb el lema "Construint juntes un nou món eco-social: sense deixar ningú enrere", avui 15 de març se celebra el Dia Mundial del Treball Social.

A Gavina, la feina de les nostres treballadores socials és fonamental: la seva rebuda a les famílies i als infants vulnerables, la detecció de necessitats, la resposta oportuna i adequada i la creació de vincles marquen la seva tasca quotidiana.

El treball social des dels seus orígens i també avui esdevé un àmbit de canvi i transformació a través de l'acompanyament a les persones. Una eina d'empoderament per tal d'oferir els recursos que les persones ateses necessiten, per fer-les protagonistes de la seva pròpia vida i, fins i tot, de les possibles solucions als problemes que enfronten.

Avui ens sumem a aquesta celebració mundial que destaca aquesta noble tasca, tan necessària per continuar lluitant contra les desigualtats i les situacions de patiment.

#WorldSocialWorkDay2022 #FundacioGavina #PuzleGavina

2022

Més notícies

Volem estar en contacte

Volem estar en contacte

Responsable del tractament. FUNDACIO CENTRE OBERT JOAN SALVADOR GAVINA amb domicili a c/ Nou de la Rambla nº 39, Ciutat Vella, 08001 Barcelona. Finalitat del tractament. Atendre la seva sol·licitud. Drets: Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament, portabilitat de les dades i revocació dirigint-vos per escrit a l’adreça del responsable. Més informació sobre la política de protecció de dades: https://www.fgavina.org/politica-de-privacitat

CAPTCHA
8 + 10 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.