Centre d'estudis Stucom col·labora en el projecte
El Centre d'estudis Stucom col·labora en el projecte "Monitors pel futur"

Compartir

FacebookTwitterLinkedin

Alumnes i mestres del Centre d'estudis Stucom amb la seva responsable, Ma Cinta Camí, ens visiten per conèixer-nos més a fons. Aquest any Stucom col·labora en el projecte "Monitors pel futur" que desenvolupa l'Espai Jove del Gavina.

Aquesta iniciativa:

  • Desenvolupa un treball comunitari i d’implicació amb el territori formant a joves del Raval i d’altres districtes de la ciutat per a esdevenir agents educatius.
  • Vincula menors de diferents procedències i estudis, que senten la inquietud de fer quelcom que ajudi a trencar els desequilibris de la societat, implicant-se en la resolució de les necessitats dels col·lectius més vulnerables i contribuint a la cohesió social de l'entorn.
  • Motiva els joves a participar com a voluntaris en els projectes amb infants que ofereix la Fundació Gavina o bé en altres projectes del districte o ciutat.

 

Centre d'estudis Stucom col·labora en el projecte "Monitors pel futur"

Més notícies

Volem estar en contacte

Volem estar en contacte

Responsable del tractament. FUNDACIO CENTRE OBERT JOAN SALVADOR GAVINA amb domicili a c/ Nou de la Rambla nº 39, Ciutat Vella, 08001 Barcelona. Finalitat del tractament. Atendre la seva sol·licitud. Drets: Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament, portabilitat de les dades i revocació dirigint-vos per escrit a l’adreça del responsable. Més informació sobre la política de protecció de dades: https://www.fgavina.org/politica-de-privacitat

CAPTCHA
2 + 2 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.