Els joves en situació crítica. Article Consell Nacional de la Joventut de Catalunya

Compartir

FacebookTwitterLinkedin

El Consell Nacional de la Joventut de Catalunya fa una reflexió sobre la situació dels/de les joves: ..."Avui dia els/les joves ens trobem en una situació històricament crítica, tal com ho demostren dades com la taxa d'emancipació, que es situa al mínim històric del 18,8%, o la taxa d'atur juvenil, que es troba al voltant del 40% - arribant a xifres semblants de la crisi socioeconòmica del 2008. En aquesta línia és destacable que, segons la mateixa administració pública, els/les joves som el grup més afectat a escala de salut emocional per la pandèmia. Gairebé la meitat de les joves asseguren sentir-se angoixades i, al sistema de salut, les consultes sobre depressió, malestar emocional i ansietat han arribat a xifres rècord"

Llegir article complet

Els joves en situació crítica. Article Consell Nacional de la Joventut de Catalunya

Més notícies

Volem estar en contacte

Volem estar en contacte

Responsable del tractament. FUNDACIO CENTRE OBERT JOAN SALVADOR GAVINA amb domicili a c/ Nou de la Rambla nº 39, Ciutat Vella, 08001 Barcelona. Finalitat del tractament. Atendre la seva sol·licitud. Drets: Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament, portabilitat de les dades i revocació dirigint-vos per escrit a l’adreça del responsable. Més informació sobre la política de protecció de dades: https://www.fgavina.org/politica-de-privacitat

CAPTCHA
3 + 1 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.