Els més petits de la Fundació Gavina marxen de colònies! ☀️

Compartir

FacebookTwitterLinkedin
04/07/2022

Avui, els més petits de la Fundació Gavina marxen de colònies!

Il·lusió, somriures i nervis davant d’una setmana que els espera plena de jocs, aventures i noves experiències.Durant aquesta setmana gaudiran amb les seves amistats en un entorn natural on podran fer excursions al bosc, banyar-se al riu i a la piscina, observar les estrelles i moltes altres activitats! 

La vostra ajuda és fonamental per a que els infants del Raval, que atén la Fundació Gavina, puguin viure un estiu inoblidable. Vosaltres podreu ajudar-los a canviar el seu horitzó!

Podeu fer el vostre donatiu entrant a l'apartat "Vull donar!" del nostre web i ajudar-los col·locant una peça: https://donacions.fgavina.org/ca/Aquest-estiu-canvia-el-seu-horitzo

#FundacioGavina #CanviaLHoritzo #PuzleGavina

Colònies Petits 1
Colònies Petits 2
Colònies Petits 3
Colònies Petits 4
Colònies Petits 5

Més notícies

Punt del llibre solidari

Punt del llibre solidari

Punt del llibre solidari
Diada de Sant Jordi a la Fundació Gavina

Els Gavines hem celebrat una Diada de Sant Jordi solidària

Diada de Sant Jordi a la Fundació Gavina

Volem estar en contacte

Volem estar en contacte

Responsable del tractament. FUNDACIO CENTRE OBERT JOAN SALVADOR GAVINA amb domicili a c/ Nou de la Rambla nº 39, Ciutat Vella, 08001 Barcelona. Finalitat del tractament. Atendre la seva sol·licitud. Drets: Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament, portabilitat de les dades i revocació dirigint-vos per escrit a l’adreça del responsable. Més informació sobre la política de protecció de dades: https://www.fgavina.org/politica-de-privacitat

CAPTCHA
9 + 5 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.