Ens preocupa l'obesitat infantil. Gasol Foundation

Compartir

FacebookTwitterLinkedin

El sobrepès i obesitat infantil en la darrera dècada està augmentant d’una manera alarmant i preocupant. L’Organització Mundial de la Salut (OMS) ha llençat una alerta mundial en veure que prop de 20 milions de nens i nenes menors de 12 anys de tot el món pateixen sobrepès. Sabem que el sobrepès en els nens i nenes pot afectar seriosament la seva salut a curt, mig i llarg termini.

Quan la infància és vulnerable, aquesta realitat augmenta exponencialment. A la Fundació Gavina ho sabem i volem incidir en pal·liar-la en tots els projectes que desenvolupem. (Menjador escolar, en el Centre Obert, en els projectes de lleure...)

En el Dia Mundial de l'Obesitat infantil, 4 de març, hem assistit a la conferència organitzada per la Gasol Foundation en la qual s'ha presentat l'estudi PASOS sobre la relació entre obesitat i pobresa infantil.

L'estudi conclou que gairebé el doble de nens i nenes en situació de vulnerabilitat pateixen d'obesitat en comparació amb els col.lectius que no estan en risc social. 

S'ha remarcat la importància d'enfocar aquest greu problema des d'una perspectiva holística: activitat física, alimentació saludable, descans i benestar emocional són els quatre pilars fonamentals per lluitar contra la obesitat en la infància i l'adolescència.

Gasol Foundation

Més notícies

Volem estar en contacte

Volem estar en contacte

10 + 7 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.