Gavina Suma amb @arrelsfundacio per Sant Jordi! 🌹📚🐉

Compartir

FacebookTwitterLinkedin

06/05/2022

A la Fundació Gavina, els infants, famílies, voluntaris i professionals vam decidir fer una Diada de Sant Jordi solidària, i donar part dels diners que recolliríem a Arrels Fundació, una entitat que atén i orienta les persones sense llar que viuen als carrers de Barcelona.

Així doncs amb aquest propòsit, des del mes de febrer tots i totes ens vam posar a dissenyar, retallar i enganxar dracs, jordines, i preparar embolcalls per a les roses.

📆 Finalment va arribar l’esperat 23 d’abril, i tot i la pluja i la calamarsa, vam celebrar una Diada molt exitosa.

Ara, amb molta il·lusió, hem rebut a Gavina un voluntari d’Arrels, que ens han explicat quina feina fa aquesta entitat, com la fa i per què és important. I nosaltres, com a part del nostre Projecte “Gavina Suma” (que busca que els infants del Raval que atenem comparteixin amb altres allò que són i allò que tenen) els hi hem fet una donació de sacs de dormir –que hem comprat amb part dels guanys de Sant Jordi–, perquè puguin lliurar-los als seus usuaris que han de dormir al carrer.

🧩 Estem contents/es de posar el nostre gra de sorra, per tenir una societat més justa i on totes les persones puguin gaudir d'una vida digna i en condicions.


#GavinaSuma #ningúdormintalcarrer #FundacioGavina #PuzleGavina

Sant Jordi 1
Sant Jordi 2
Sant Jordi 3
Sant Jordi 4

Més notícies

Volem estar en contacte

Volem estar en contacte

8 + 4 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.