Gavina Suma amb @arrelsfundacio per Sant Jordi! 🌹📚🐉

Compartir

FacebookTwitterLinkedin

06/05/2022

A la Fundació Gavina, els infants, famílies, voluntaris i professionals vam decidir fer una Diada de Sant Jordi solidària, i donar part dels diners que recolliríem a Arrels Fundació, una entitat que atén i orienta les persones sense llar que viuen als carrers de Barcelona.

Així doncs amb aquest propòsit, des del mes de febrer tots i totes ens vam posar a dissenyar, retallar i enganxar dracs, jordines, i preparar embolcalls per a les roses.

📆 Finalment va arribar l’esperat 23 d’abril, i tot i la pluja i la calamarsa, vam celebrar una Diada molt exitosa.

Ara, amb molta il·lusió, hem rebut a Gavina un voluntari d’Arrels, que ens han explicat quina feina fa aquesta entitat, com la fa i per què és important. I nosaltres, com a part del nostre Projecte “Gavina Suma” (que busca que els infants del Raval que atenem comparteixin amb altres allò que són i allò que tenen) els hi hem fet una donació de sacs de dormir –que hem comprat amb part dels guanys de Sant Jordi–, perquè puguin lliurar-los als seus usuaris que han de dormir al carrer.

🧩 Estem contents/es de posar el nostre gra de sorra, per tenir una societat més justa i on totes les persones puguin gaudir d'una vida digna i en condicions.


#GavinaSuma #ningúdormintalcarrer #FundacioGavina #PuzleGavina

Sant Jordi 1
Sant Jordi 2
Sant Jordi 3
Sant Jordi 4
Amb la col·laboració

Més notícies

Volem estar en contacte

Volem estar en contacte

Responsable del tractament. FUNDACIO CENTRE OBERT JOAN SALVADOR GAVINA amb domicili a c/ Nou de la Rambla nº 39, Ciutat Vella, 08001 Barcelona. Finalitat del tractament. Atendre la seva sol·licitud. Drets: Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament, portabilitat de les dades i revocació dirigint-vos per escrit a l’adreça del responsable. Més informació sobre la política de protecció de dades: https://www.fgavina.org/politica-de-privacitat

CAPTCHA
15 + 1 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.