Gavina Suma per Ucraïna! 🧩

Compartir

FacebookTwitterLinkedin
02/05/2022

El voluntari del Grup de Petita Infància, del Centre Obert de la Fundació Gavina, Xavi Nogué, s'ha desplaçat fins la frontera amb Polònia per ajudar als refugiats ucraïnesos. Els infants de Gavina han aprofitat aquesta valuosa oportunitat d'exercir la solidaritat enviant amb en Xavi alguns materials escolars i joguines que han arribat a mans dels infants que han hagut de fugir i deixar les seves llars a causa de la guerra.

El projecte Gavina Suma busca obrir el cap i el cor dels infants del Raval i fer que s'adonin que al món hi ha persones que pateixen i posant el nostre gra de sorra també els hi podem ajudar i podem intentar construir, entre totes i tots, un món millor.

#GavinaSuma #FundacioGavina #PuzleGavina #Ukraine

Gavina Suma
Gavina Suma

Més notícies

Volem estar en contacte

Volem estar en contacte

Responsable del tractament. FUNDACIO CENTRE OBERT JOAN SALVADOR GAVINA amb domicili a c/ Nou de la Rambla nº 39, Ciutat Vella, 08001 Barcelona. Finalitat del tractament. Atendre la seva sol·licitud. Drets: Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament, portabilitat de les dades i revocació dirigint-vos per escrit a l’adreça del responsable. Més informació sobre la política de protecció de dades: https://www.fgavina.org/politica-de-privacitat

CAPTCHA
9 + 11 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.