Gavina, un Talento Solidario!✅

Compartir

FacebookTwitterLinkedin

13/05/2022

La Fundació Gavina va ser una de les 13 entitats escollides (entre 175), per participar en el Programa #TalentoSolidario, de la Fundació Botín (@fundacionbotin). I aquesta setmana el director, Celso Pérez, ha estat a Madrid per participar en aquest programa que impulsa l'enfortiment del Tercer Sector, a través de la incorporació de talento extern a les organitzacions.

Es tracta de fer les entitats més eficients i redefinir i millorar els seus processos de gestió interna, a través de l'assessorament estratègic, la formació, la millora del lideratge i la capacitat de gestió dels seus directius i dels equips de treball.

Ara Gavina ja forma part de la xarxa Talento Solidario i ens hem apuntat al repte de compartir innovació, col·laboració, sostenibilitat i eficiència amb el propòsit de ser més eficients socialment.

Tot l'equip compromès i content d'aquest nou repte de futur!

#TalentoSolidario #FundacioGavina

Talento Solidario 1
Talento Solidario 2

Més notícies

Volem estar en contacte

Volem estar en contacte

Responsable del tractament. FUNDACIO CENTRE OBERT JOAN SALVADOR GAVINA amb domicili a c/ Nou de la Rambla nº 39, Ciutat Vella, 08001 Barcelona. Finalitat del tractament. Atendre la seva sol·licitud. Drets: Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament, portabilitat de les dades i revocació dirigint-vos per escrit a l’adreça del responsable. Més informació sobre la política de protecció de dades: https://www.fgavina.org/politica-de-privacitat

CAPTCHA
1 + 0 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.