Gràcies, Lluís!

Compartir

FacebookTwitterLinkedin

27/01/2023

Avui hem d'acomiadar algú molt important per a la Fundació Gavina: en Lluís Framis i Bach. Ha estat un dels pilars històrics i de les peces claus de la Fundació Gavina. Va estar vinculat a l'entitat des dels inicis, primer en la distància des d'un càrrec públic, i, a partir de 1987, com a patró de la Fundació i fins avui com a patró honorífic.

Ell sempre hi ha estat, moltes vegades des del silenci i la seva gran discreció, però des del seu gran coneixement del món dels infants i joves. Gràcies, Lluís.

Sempre va estar una persona accessible, disposada i amb un criteri molt acurat. D'aquelles persones que sumen gràcies a la seva bonhomia, a la seva estima cap a l'entitat i al seu coneixement.

Gràcies a tu i a la teva família que ha sabut comprendre i acompanyar-te en aquest gran compromís amb la vida i els somnis dels infants i famílies del barri del Raval.

Lluís Framis i Bach

Més notícies

Volem estar en contacte

Volem estar en contacte

Responsable del tractament. FUNDACIO CENTRE OBERT JOAN SALVADOR GAVINA amb domicili a c/ Nou de la Rambla nº 39, Ciutat Vella, 08001 Barcelona. Finalitat del tractament. Atendre la seva sol·licitud. Drets: Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament, portabilitat de les dades i revocació dirigint-vos per escrit a l’adreça del responsable. Més informació sobre la política de protecció de dades: https://www.fgavina.org/politica-de-privacitat

CAPTCHA
17 + 2 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.