#HiSomContinuaremSentHi

Compartir

FacebookTwitterLinkedin

Davant la greu crisi sanitària que estem patint esperem que tant tu com la teva família i amistats estigueu bé.

En aquests moments d’incertesa i confinament et volem transmetre un missatge d’esperança, són moments difícils en els quals cal més fortalesa que mai.

Quines mesures hem pres a la Fundació Gavina davant l’emergència del COVID-19?

La situació de vulnerabilitat i pobresa no s’atura malgrat l’emergència sanitària, ans al contrari, els infants i les famílies que atenem són més vulnerables que mai (han d’estar confinats en pisos d’escassos metres quadrats, sovint amb situació d’insalubritat, sense les activitats del Centre Obert del Gavina i amb recursos econòmics minsos o de pobresa extrema).

La Fundació Gavina ha adequat la seva intervenció a aquesta situació:

Intervenció presencial

  • Els projectes de Centre Obert i Espai Jove tanquen presencialment de conformitat amb les mesures establertes per la Generalitat de Catalunya, tot garantint l’acompanyament individual telefònic, tasca en línia i presència en el cas d’alguna urgència.
  • El projecte de menjador tanca presencialment garantint la cobertura de les necessitats bàsiques d’alimentació dels adolescents participants del projecte: S’ha procurat un suport econòmic a les famílies dels joves a través de vals per a bescanviar en el supermercat de la zona.
  • El projecte suport a les famílies tanca presencialment tot garantint l’acompanyament individual telefònic, tasca en línia i presència en el cas d’alguna urgència i la dispensació de lots d’aliments per pal·liar les necessitats bàsiques de les famílies.

Professionals sense atenció directe

Els professionals que no tenen atenció directa faran teletreball els propers 15 dies per a minimitzar risc de contagi. Estan actius i a disposició per a qualsevol dubte en les adreces electròniques que apareixen al web. 

En aquest moments els infants, adolescents , joves i les seves famílies que atenem a la Fundació són exponencialment més vulnerables. El Gavina en aquestes situacions de crisi hi som i continuarem sent-hi.

Esperem que tu també hi continuïs sent. www.fgavina.org 

Hi som i continuarem sent-hi

Més notícies

Volem estar en contacte

Volem estar en contacte

5 + 9 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.