Homenatge al nostre voluntari Jaume Bardina

Compartir

FacebookTwitterLinkedin
20/12/2021

Adeu bonic. Fins a un altre

Des de Gavina volem fer un homenatge a en Jaume Bardina, voluntari durant molts anys a la nostra Fundació. Vaig tenir la sort de poder compartir amb tu molts moments, Jefe entrenador, com et deien els nanos. Un voluntari molt especial, persones d’aquestes que, quan estan, tot funciona bé, però amb discreció, molta discreció, com si no estigués.

L’entrenador t’anomenaven els nens i nenes. “Ja ha arribat l’entrenador”, “Jaume, què farem avui?”, preguntaven els infants. “No us preocupeu que correreu molt”, els hi deies tu. I tots contestaven: –“Nooo, Jaume!!!” Tu reies.

El dia que no podies venir, que eren ben pocs, els infants et trobaven a faltar, i jo per sortir-me de l’embolic, els hi deia: –No us preocupeu que en Jaume m’ha deixat apuntat tots els exercicis que heu de fer, ja està, solucionat. En Jaume hi era present, i encara que no estigués, tot anava bé. Alguna vegada, quan perdíem un partit, també t’enfadaves, defensaves els nens/es de Gavina, perquè te’ls estimaves molt. Això sí, enfadat però amb educació i calma, un gran exemple per tots.

Si et demanava fer un reforç amb algun nen/a, el feies; si havies d’ajudar a qualsevol cosa, sempre estaves disposat, amb un somriure, i amb un: “no et preocupis noia, clar que sí”. Al carnestoltes, apareixies per un foradet per veure la nostra rua, molt discret com sempre, saludaves, i els infants contents, anaven cap a tu, i ràpid marxaves. Ja està, no volies molestar, però sempre hi eres, ho sabíem.

Involucrat, discret, disposat, amable, visceral, tranquil, afectuós, actiu... qualitats que ens transmeties a tots quan arribaves a Gavina, i que feien de tu una persona molt especial, una persona que agraeixes tenir al costat en aquesta, la nostra tasca educativa.

Jaume, deixes la teva empremta i tarannà a Gavina, i en totes les persones i personetes que vam tenir la sort de poder compartir amb tu molts espais i moments. Ara sabem que al cel Gavina té una nova estrella que ens cuidarà molt. Et trobarem a faltar, però ens quedem amb tots els bons records.

Com deies tu sempre que marxaves:

“Adeu bonic, fins a un altre”.

Barcelona, desembre de 2021

Jaume Bardina

Més notícies

Volem estar en contacte

Volem estar en contacte

Responsable del tractament. FUNDACIO CENTRE OBERT JOAN SALVADOR GAVINA amb domicili a c/ Nou de la Rambla nº 39, Ciutat Vella, 08001 Barcelona. Finalitat del tractament. Atendre la seva sol·licitud. Drets: Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament, portabilitat de les dades i revocació dirigint-vos per escrit a l’adreça del responsable. Més informació sobre la política de protecció de dades: https://www.fgavina.org/politica-de-privacitat

CAPTCHA
11 + 1 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.