La Fundació Gavina s'adhereix al manifest "Pels Drets i Llibertats"

Compartir

FacebookTwitterLinkedin

La Fundació Joan Salvador Gavina s’ha adherit al manifest "Davant la sentència del procès - Una crida a la llibertat com a espai de consens" de rebuig a la sentència del Tribunal Suprem pel procés i es reclama diàleg i negociació política per resoldre el conflicte entre Catalunya i Espanya.

A aquest Manifest han donat suport més de 450 entitats de la societat civil catalana, com PIMEC, CECOT, CCOO, UGT, CONFAVC, Col·legis professionals, Universitats, Unió de Pagesos, Sos Racisme i Observatori DESC, entre moltes altres.

Llegeix el manifest, aquí: http://www.lafede.cat/la-societat-civil-catalana-rebutja-la-sentencia/  

Manifest

Més notícies

Volem estar en contacte

Volem estar en contacte

Responsable del tractament. FUNDACIO CENTRE OBERT JOAN SALVADOR GAVINA amb domicili a c/ Nou de la Rambla nº 39, Ciutat Vella, 08001 Barcelona. Finalitat del tractament. Atendre la seva sol·licitud. Drets: Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament, portabilitat de les dades i revocació dirigint-vos per escrit a l’adreça del responsable. Més informació sobre la política de protecció de dades: https://www.fgavina.org/politica-de-privacitat

CAPTCHA
7 + 3 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.