La infància resilient (Article)

Compartir

FacebookTwitterLinkedin

Quasi un any i mig afectats per una pandèmia que ens ha obligat a canviar comportaments i hàbits de vida. Posem, però, la mirada en els infants. No hi ha cap dubte que els infants han mostrat una major resiliència que la resta de ciutadania i, per tant, han demostrat que hem de confiar en ells/elles.

Jordi Balot, director de la Fundació, fa una reflexió en aquest article sobre el que encara tenim a aprendre dels nens i nenes que, malgrat les limitacions que han sofert en el darrer curs escolar, han estat els que han mostrat una major capacitat d’adaptació a les noves circumstàncies.

Article. la infància resilient

Més notícies

Volem estar en contacte

Volem estar en contacte

Responsable del tractament. FUNDACIO CENTRE OBERT JOAN SALVADOR GAVINA amb domicili a c/ Nou de la Rambla nº 39, Ciutat Vella, 08001 Barcelona. Finalitat del tractament. Atendre la seva sol·licitud. Drets: Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament, portabilitat de les dades i revocació dirigint-vos per escrit a l’adreça del responsable. Més informació sobre la política de protecció de dades: https://www.fgavina.org/politica-de-privacitat

CAPTCHA
12 + 4 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.