Obrim inscripcions per activitats d'estiu. El respir s'acosta!

Compartir

FacebookTwitterLinkedin

Iniciem les inscripcions de les activitats d'estiu 2021! 

L’educació en el lleure és indispensable pel desenvolupament vital de tots els infants i adolescents, sent rellevant per la millora i aprofundiment de les seves relacions socials, l’autoconeixement, la consciència comunitària i l’obtenció de recursos per a l’autonomia personal. És des d’aquesta convicció que apostem per una qualitat pedagògica que els acompanyi en aquest procés.

El programa d’activitats estiuenques per a infants i adolescents compta amb l’oferta de casals urbans i sortides de colònies a la natura. Com cada any, les famílies podran gaudir també de les estades de lleure familiar a Planoles (Ripollès). 

El respir s'acosta!

Obrim inscripcions per activitats d'estiu. El respir s'acosta!

Més notícies

Volem estar en contacte

Volem estar en contacte

Responsable del tractament. FUNDACIO CENTRE OBERT JOAN SALVADOR GAVINA amb domicili a c/ Nou de la Rambla nº 39, Ciutat Vella, 08001 Barcelona. Finalitat del tractament. Atendre la seva sol·licitud. Drets: Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament, portabilitat de les dades i revocació dirigint-vos per escrit a l’adreça del responsable. Més informació sobre la política de protecció de dades: https://www.fgavina.org/politica-de-privacitat

CAPTCHA
2 + 7 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.