Liceu
solidaritat
esdeveniment solidari
Preparats i preparades per la Gran nit solidària al Liceu 🍽️

Compartir

FacebookTwitterLinkedin

Quatre estrelles de la cuina catalana, Albert Adrià, Nandu Jubany, Carles Abellan i Carles Gaig, es tornen a reunir després de la pandèmia de la mà de Gramona, Enrique Tomas i Singularis Càtering, als fogons del Liceu.

Un any més i ja en seran cinc, reafirmen la seva solidaritat formant part d’aquesta iniciativa que acosta l’alta cuina amb la lluita contra la pobresa i la cerca d’oportunitats per a infants i famílies en risc d’exclusió, així com l’ajuda i suport a tots els que estan patint fam al voltant del planeta.

Els fons recaptats aniran destinats a la Fundació Gavina, dedicada a acompanyar els nens, nenes, adolescents, joves i famílies als barris que concentren més desigualtats, així com a la ONG del Jose Andrés WCK , que destina molts recursos a donar menjar als damnificats per les guerres, catàstrofes naturals al Món.

5a Gran nit solidària al Liceu

Més notícies

Volem estar en contacte

Volem estar en contacte

Responsable del tractament. FUNDACIO CENTRE OBERT JOAN SALVADOR GAVINA amb domicili a c/ Nou de la Rambla nº 39, Ciutat Vella, 08001 Barcelona. Finalitat del tractament. Atendre la seva sol·licitud. Drets: Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament, portabilitat de les dades i revocació dirigint-vos per escrit a l’adreça del responsable. Més informació sobre la política de protecció de dades: https://www.fgavina.org/politica-de-privacitat

CAPTCHA
6 + 7 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.