Recordem la Quima, l'estima i tendresa vers els infants

Compartir

FacebookTwitterLinkedin

La Quima ens ha deixat en un dia de primavera. Encara que fa molts anys que ja no venia pel Gavina la recordem com si fos ahir: dolça, discreta, tendra.. ella acompanyava els infants on calia, al centre, a les colònies... sempre disposada.

La Quima va ser qui va portar, des de ben petita, la seva filla Mireia al Gavina perquè compartís la seva infància amb els nens i nenes de la Fundació. Li va transmetre, de manera natural i espontània, la solidaritat, la inclusió i la no discriminació, fins a tal punt, que la Mireia encara treballa amb nosaltres com a educadora.

En nom dels infants del Gavina que vas veure volar i de tot l'equip, Gràcies Quima! 

Recordem la Quima, l'estima i tendresa vers els infants

Més notícies

Volem estar en contacte

Volem estar en contacte

Responsable del tractament. FUNDACIO CENTRE OBERT JOAN SALVADOR GAVINA amb domicili a c/ Nou de la Rambla nº 39, Ciutat Vella, 08001 Barcelona. Finalitat del tractament. Atendre la seva sol·licitud. Drets: Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament, portabilitat de les dades i revocació dirigint-vos per escrit a l’adreça del responsable. Més informació sobre la política de protecció de dades: https://www.fgavina.org/politica-de-privacitat

CAPTCHA
1 + 15 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.