IQS
Salvador Busquets: "Si no solucionem el problema de l'habitatge, qualsevol política social servirà de poc"

Compartir

FacebookTwitterLinkedin

El 20 de febrer, a la sala multimèdia de l'IQS  s'ha celebrat la taula rodona, organitzada per l'AIQS, amb el títol: Què fem amb la desigualtat?. Els assistents  hem conegut de primera mà i amb detall, la problemàtica social del nostre entorn més proper.  En Salvador Busquets, Director de Càritas ha fet un anàlisi exhaustiu de la situació de les famílies més vulnerables durant la crisi i ens deixa un titular: "mentre no solucionem el problema de l'habitatge, qualsevol política social servirà de poc".

Maria Nadeu, Directora de la Fundació Salut Alta ha donat a conèixer les situacions de greus dificultats dels més vulnerables i alhora la resiliència d'aquestes persones que lluiten per sobreviure, que reben la solidaritat veïnal, familiar i la cerca de vincles i d'espais segurs que les entitats  estem en disposició d'oferir.

La Cristina de Grau,responsable de voluntariat de la Fundació Gavina, ha parlat sobre com ha de ser l'acció voluntària davant d'aquesta desigualtat. Una acció que ha de ser desinteresada, amb una intenció clara i partint de la idea de crear valor conjuntament amb els diferents agents de la societat. 

Les imatges que il·lustren aquest article són cedides per l'AIQS.

IQS
IQS
IQS

Més notícies

Volem estar en contacte

Volem estar en contacte

5 + 4 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.