criança
famílies
Sobre el projecte de criança

Compartir

FacebookTwitterLinkedin

La criança positiva consisteix en educar els infants amb respecte, fet que implica veure els petits com a éssers humans autònoms amb drets.

Es basa en la mirada des de les capacitats i punts forts dels infants, i el treball de les dificultats des d’un acompanyament emocional. És important que les mares i pares tinguin un bon autoconeixement sobre les seves pròpies emocions, per tal de poder educar els infants i poder posicionar-se per tal de donar suport en la gestió emocional.

La criança dels infants ha de sorgir des d’una bona nutrició emocional; comunicació, respecte, empatia, sense oblidar establir normes i límits per adquirir uns bons hàbits que afavoreixin la salut emocional-relacions dels infants.

En aquest context a la Fundació Gavina hem engegat el projecte de Criança Positiva en el que hem realitzat els següents 4 tallers: 

Hàbits i normes: Establint fonaments essencials per al creixement saludable dels nostres petits.

Límits i respostes educatives: Navegant amb amor i claredat per establir límits beneficiosos.

Com ens comuniquem amb els nostres fills/es: Descobrint l'art de la comunicació efectiva i la comprensió mútua.

Connexió emocional: Creant vincles profunds i significatius amb els nostres fills/es per fomentar un entorn emocionalment enriquidor.

 

Moltes gràcies a totes les famílies que hi participeu!

fotografia famílies Gavina criança

Més notícies

Punt del llibre solidari

Punt del llibre solidari

Punt del llibre solidari
Diada de Sant Jordi a la Fundació Gavina

Els Gavines hem celebrat una Diada de Sant Jordi solidària

Diada de Sant Jordi a la Fundació Gavina

Volem estar en contacte

Volem estar en contacte

Responsable del tractament. FUNDACIO CENTRE OBERT JOAN SALVADOR GAVINA amb domicili a c/ Nou de la Rambla nº 39, Ciutat Vella, 08001 Barcelona. Finalitat del tractament. Atendre la seva sol·licitud. Drets: Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament, portabilitat de les dades i revocació dirigint-vos per escrit a l’adreça del responsable. Més informació sobre la política de protecció de dades: https://www.fgavina.org/politica-de-privacitat

CAPTCHA
5 + 13 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.