“T’estiu molt 2021” S'obren inscripcions d'activitats de lleure de l'Ajuntament Barcelona

Compartir

FacebookTwitterLinkedin

L'Ajuntament de Barcelona inicia les inscripcions de les activitats d'estiu 2021. El programa d’activitats estiuenques per a infants i adolescents inclou 353.097 places i més d’un miler d’activitats esportives, culturals i de lleure. A més, la línia d’ajuts per a les famílies en situació vulnerable que sol·licitin activitats s’incrementa en un 15%, amb una inversió total de 3,45 milions d’euros.

Amb 491 entitats organitzadores, essent la Fundació Gavina una d'elles, la campanya municipal “T’estiu molt” manté una oferta d’activitats adreçada a infants i adolescents d’1 a 17 anys amb un ampli ventall de propostes de lleure, esport i cultura per incentivar l’aprenentatge i la diversió durant les vacances d’estiu.

Les inscripcions es podran tramitar a partir del 24 d’abril.

“T’estiu molt 2021” S'obren inscripcions d'activitats de lleure. Ajuntament Barcelona

Més notícies

Volem estar en contacte

Volem estar en contacte

Responsable del tractament. FUNDACIO CENTRE OBERT JOAN SALVADOR GAVINA amb domicili a c/ Nou de la Rambla nº 39, Ciutat Vella, 08001 Barcelona. Finalitat del tractament. Atendre la seva sol·licitud. Drets: Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament, portabilitat de les dades i revocació dirigint-vos per escrit a l’adreça del responsable. Més informació sobre la política de protecció de dades: https://www.fgavina.org/politica-de-privacitat

CAPTCHA
7 + 10 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.