Tràiler. Documental Gavina. Fent volar els infants del Raval i del món

Compartir

FacebookTwitterLinkedin

26 de setembre estrena del documental "Gavina"

Un Documental de VICENS TOMÀS, IGNASI OLIVERAS, 2019. Amb la col·laboració de Manel Pousa (Pare Manel), Txarango i la soprano Maria Hinojosa.

Un homenatge a totes les persones que han ofert la seva dedicació als infants que han passat per la Fundació Gavina i que entre totes i tots han ensenyat a volar, com aquella gavina incansable que Richard Bach va portar a la literatura amb el nom de Joan Salvador Gavina. El documental també vol retre un homenatge a tots els infants, adolescents i joves que, quan tot just es desperten, han de seguir lluitant per acabar el dia.

“Estimeu la cultura i que aquesta diversitat del vostre barri sigui una riquesa a compartir i no un obstacle a l’hora de relacionar-vos. Tots tenim molt a aprendre de totes les cultures”. Àlex Pujols (Txarango)

Taula rodona posterior a la projecció amb Anna Vives, Manel Pousa (Pare Manel), Prabhpreet Kaur Lal Devi, Paco Centeno, Ana Ruiz i Daniel Martínez. Sessió gratuïta. Aforament limitat.

Tràiler. Documental Gavina. Fent volar els infants del Raval i del món

Més notícies

Reis mags, Generositat, Així es fa la màgia, nadal

👑👑👑 Els Reis Mags al Gavina

Fotografia infants amb els reis Mags
Informe pisa 2022, suport educatiu

Reduïm l’escletxa en l’equitat educativa

Reforç educatiu

Volem estar en contacte

Volem estar en contacte

CAPTCHA
4 + 8 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.