Tràiler. Documental Gavina. Fent volar els infants del Raval i del món

Compartir

FacebookTwitterLinkedin

26 de setembre estrena del documental "Gavina"

Un Documental de VICENS TOMÀS, IGNASI OLIVERAS, 2019. Amb la col·laboració de Manel Pousa (Pare Manel), Txarango i la soprano Maria Hinojosa.

Un homenatge a totes les persones que han ofert la seva dedicació als infants que han passat per la Fundació Gavina i que entre totes i tots han ensenyat a volar, com aquella gavina incansable que Richard Bach va portar a la literatura amb el nom de Joan Salvador Gavina. El documental també vol retre un homenatge a tots els infants, adolescents i joves que, quan tot just es desperten, han de seguir lluitant per acabar el dia.

“Estimeu la cultura i que aquesta diversitat del vostre barri sigui una riquesa a compartir i no un obstacle a l’hora de relacionar-vos. Tots tenim molt a aprendre de totes les cultures”. Àlex Pujols (Txarango)

Taula rodona posterior a la projecció amb Anna Vives, Manel Pousa (Pare Manel), Prabhpreet Kaur Lal Devi, Paco Centeno, Ana Ruiz i Daniel Martínez. Sessió gratuïta. Aforament limitat.

Tràiler. Documental Gavina. Fent volar els infants del Raval i del món

Més notícies

Volem estar en contacte

Volem estar en contacte

Responsable del tractament. FUNDACIO CENTRE OBERT JOAN SALVADOR GAVINA amb domicili a c/ Nou de la Rambla nº 39, Ciutat Vella, 08001 Barcelona. Finalitat del tractament. Atendre la seva sol·licitud. Drets: Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament, portabilitat de les dades i revocació dirigint-vos per escrit a l’adreça del responsable. Més informació sobre la política de protecció de dades: https://www.fgavina.org/politica-de-privacitat

CAPTCHA
2 + 3 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.