Vicens Tomás i Ignasi Oliveres donen l’import total del premi Montserrat Roig a la Fundació Gavina

Compartir

FacebookTwitterLinkedin
30/11/2021

En una senzilla però entranyable trobada, en Vicens Tomás i l’Ignasi Oliveras, creadors i productors del documental Gavina, fent volar els infants del Raval i del món (guanyador del premi de Comunicació Social Montserrat Roig que organitza l’Ajuntament de Barcelona), van donar la totalitat del premi valorat en 6.000€, a la Fundació Joan Salvador Gavina.

El documental produït al 2019 fa un repàs per les quatre dècades d’existència d’aquesta Fundació. I mitjançant testimonis d’antics i actuals usuaris, voluntaris i d’altres persones ret un homenatge a la tasca que la Fundació porta a terme amb els infants, adolescents i joves, i les seves famílies, en situació de vulnerabilitat social i econòmica, al barri del Raval de Barcelona.

El documental va comptar amb el testimoni de persones rellevants com Manel Pousa (en “Pare Manel”, que ens va deixar fa poc més d’un any), la cantant lírica Maria Hinojosa i el grup Musical Txarango.

D’aquesta manera, Tomás i Oliveres se sumen a la tasca des defensa dels drets humans que la Fundació Gavina porta a terme al Raval des de fa 42 anys.

El podeu veure a Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=sGAJHmZxdp4 

I a Vimeo: https://vimeo.com/481689888 

 

 

Vicens i Ignasi amb la presidenta i vicepresidenta del Patronat

Més notícies

Volem estar en contacte

Volem estar en contacte

Responsable del tractament. FUNDACIO CENTRE OBERT JOAN SALVADOR GAVINA amb domicili a c/ Nou de la Rambla nº 39, Ciutat Vella, 08001 Barcelona. Finalitat del tractament. Atendre la seva sol·licitud. Drets: Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament, portabilitat de les dades i revocació dirigint-vos per escrit a l’adreça del responsable. Més informació sobre la política de protecció de dades: https://www.fgavina.org/politica-de-privacitat

CAPTCHA
3 + 2 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.