Los jóvenes cantan por los niños y niñas de Gavina!🎤🎼

Compartir

FacebookTwitterLinkedin

07/06/2022


Los jóvenes del coro del Conservatori Municipal de Música de Manresa y el Cant Coral de la Escuela Municipal de Música de Calaf cantan a favor de los niños y niñas que la Fundació Gavina atiende en el barrio del Raval.

El concierto solidario se realizará el próximo domingo 12 de junio, a las 19h, en local social de Sant Pere Sallavinera.

Agradecemos mucho la implicación de los jóvenes cantores, de Àngela Giralt Vilaseca y de todos los organizadores de este magnífico concierto.

Destinaremos este donativo a las actividades de verano; casal, colonias y salidas familiares que llevaremos a cabo a la Fundación Gavina los meses de julio y agosto.

Concert Sant Pere Sallavinera

Més notícies

Volem estar en contacte

Volem estar en contacte

Responsable del tractament. FUNDACIO CENTRE OBERT JOAN SALVADOR GAVINA amb domicili a c/ Nou de la Rambla nº 39, Ciutat Vella, 08001 Barcelona. Finalitat del tractament. Atendre la seva sol·licitud. Drets: Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament, portabilitat de les dades i revocació dirigint-vos per escrit a l’adreça del responsable. Més informació sobre la política de protecció de dades: https://www.fgavina.org/politica-de-privacitat

CAPTCHA
9 + 11 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.