Els infants del Gavina inicien el Casal d'estiu. Quin Respir!

Compartir

FacebookTwitterLinkedin

Ben d'hora les minimascaretes dels més petits anaven omplint la porta d'entrada, sempre guardant les distàncies. Els seus ulls ressaltaven més que mai i no paraven de moure's en veure el vaivé de companys/es que feia mesos que no veien i  de pares i mares que es saludàven des de la distància. Aquest any l'espai ,en el qual es faran la major part d'activitats, és completament nou. Veure vídeo.

El Centre de Recursos Pedagògics específics de Suport a la Innovació i a la Recerca Educativa, (CESIRE), ens ha cedit les seves aules per facilitar-nos la feina i poder així comptar amb uns espais amplis en aquest moments de rigoroses mesures higiènico-sanitàries.

Les activitats que tindran un component essencialment lúdic, comptaran alhora amb un vessant molt important sobre la gestió emocional dels infants i adolescents davant el COVID (preocupacions, neguits..) i  dinàmiques per explicar la represa (distàncies, rentat de mans...).

Tenim per endavant tot el mes de juliol, i gran part del mes d'agost, per poder jugar, saltar, riure i deixar enrere aquells llargs dies de confinament dels darrers tres mesos. L'equip de professionals i el voluntariat que ens recolza creiem fermament: Que respirar no entén de desigualtats.

 

Els infants del Gavina inicien el Casal d'estiu. Quin Respir!
Els infants del Gavina inicien el Casal d'estiu. Quin Respir!

Més notícies

Volem estar en contacte

Volem estar en contacte

7 + 1 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.